Film og TV

Film og TV er nogle af de helt store favoritter inden for odds verdenen. Her er nemlig så meget at oddse på, og spændingen er helt ekstrem.

Det er i forvejen sjovt at følge med i sin yndlings serie, og spændende for hvert eneste afsnit. Men det er endnu sjovere at følge sine favorit karakterer og have oddset penge på, hvordan det går for dem.

Det kan du her hos os – og vi liner op med de bedste events inden for film og TV, som du kan oddse på. Du kan selvfølgelig smide odds på, hvem der ender på den famøse Jerntrone i Game of Thrones. Eller hvad der sker med Rick og co. i The Walking Dead. Eller hvem der bliver den næste James Bond.

Der kommer hele tiden nye og spændende odds til, så hold dig opdateret her hos os og find den film eller serie, du vil bette på.

God fornøjelse!

Game of Thrones

Vi har samlet de BEDSTE fanteorier fra den aller sidste sæson af Game of Thrones. Nogle af de største bookmakere har samlet de bedste teorier og lavet odds ud af dem. Derfor kan du vinde penge på, at Game of Thrones slutter på lige den måde, du har tænkt.

The next James Bond

Alle medier med respekt for sig selv har ytret deres bud på, hvem der bliver den næste velklædte gentleman til at følge i Daniel Craigs velbevandrede fodspor som den nye agent 007. Mulighederne er mange (og ikke dårlige at se på). Tør du satse på din favorithelt? Så skyd dig vej til denne bettingside.