Musik

Du troede måske ikke, at du kunne oddse og bette på musik. Men musikkens verden er en af de absolut mest magiske, når det kommer til betting. Det er spændende at følge med i, hvordan dine yndlingskunstere eller favorit musik events udfolder sig.

Du kan oddse på alt fra, hvem der vinder Eurovision 2019 til Spice Girls’ længe ventede tour. De musikalske odds kan komme i alle formater. Det er kun bookmakernes fantasi, der sætter grænser. Hvem ved, måske dukker der odds op til sommerens mange festivaller? Eller kommende samarbejder mellem nogle af verdens mest populære kunstnere!

Musikuniverset sover aldrig – og det gør oddsene dertil heller ikke. Hold dig opdateret på de bedste musik odds her hos os.

Spice Girls Reunion

Kalder alle Spice Girls fans, det er officielt! Spice Girls holder reunion tour i 2019. Hvis du har haft rottehaler som Baby Spice, øvet dine spark som Mel C og kunne dansen fra ”Wannabe”, så skal du helt sikkert også oddse på hvilken kunster Spice Girls samarbejder med omkring en ny single.

Tror du på Adele, Ariana Grande eller måske Kanye West – kom med dit gæt her.

Eurovision 2019

Årets TV-begivenhed som samler alle dele af verden er lige på trapperne. Stridighederne er lagt bag os, og for en aften mødes vi alle i musikkens tegn. Hvis du tror på den danske sang af Leonora, Love is forever, har du nu chancen for at oddse på dansk sejr.

Kom så, Danmark!