Politik

Odds på politik af enhver art her hos Justodds.dk. Vi giver dig det bedste, bookmakerne har at byde på, inden for både national og international politik.

Du kan eksempelvis oddse på, hvad udfaldet bliver af det danske valg den 5. juni 2019. Eller hvad med et bet på, om Trump bliver siddende på magten ved næste års præsidentvalg i USA?

Den politiske scene er i konstant bevægelse, så det gælder om at følge med. Det gør vi for dig! Vi samler nemlig alt, der er værd at bette på, til dig lige her. Odds på politik og udfald af diverse politiske begivenheder her hos os.

Det amerikanske præsidentvalg 2020
Den siddende præsident har en lang række film og serier på CV’et. For at nævne nogle få Home Alone 2, Zoolander, The Fresh Prince of Bel-Air, Sex and The City etc. Vil USA’s kommende præsident også være at finde i pop-kultuen?

Oprah Winfrey? Angelina Jolie? Ellen Degeneres? Kanye West? Mark Zuckerberg?

Næste Premierminister?
Kaos, fortvivlelse og splittelse. Theresa May, Storbritanniens nuværende premierminister står i front for Storbritanniens exit fra EU – Brexit. Hun har længe været upopulær i eget parti, samt i parlamentet som kan være grunden til at hun efter Storbritanniens afsked med EU træder af.

Men hvem vil blive den næste premierminister?