Royale Odds

Hvis du har set Suits, kender du alt til Meghan Markle (Rachel Zane). Også er det næppe gået din næse forbi at hun er blevet gift med Prins Harry og nu er gravid. Derfor kan du oddse på, hvad barnet kommer til at hedde.

Mød Bookmakerne

Prins Harry & Meghan Markles første barn

Hvornår kommer den lille baby?

Tilbage i januar, kunne de fremmødte i Birkenhead, få et hint til hvornår Meghan føder. Her fortalte hun nemlig til de fremmødte, at hun er sat til at føde i slutningen af april eller i starten af maj. Det gør vi kommer lidt nærmere en idé om, hvornår det nye royale medlem kommer til verden. Men helt præcis dato har vi endnu ikke fået og som vi ved med førstegangsfødende, så ved du aldrig helt hvornår det bliver. Det kan være to uger før termin eller to uger efter.

Der er dog en måde hvor vi kan komme tættere på en dato, hvis vi skal gætte på en. Office of National Statistics samler data omkring, hvor mange der fødes hver dag, fra 1995 til 2017. Ud fra deres data, er der stor sandsynlighed for, at det nye royale medlem kommer til verden mellem den 27 og 30 april, hvor det ifølge gennemsnittet er den 28 flest fødes. Kommer det nye medlem først i maj, så er det datoen den 8, der er mest sandsynligt ifølge statistikken. Dog er der stor sandsynlighed for april, da deres private barselsafdeling, har fået besked på ikke at holde ferie i april, så mon ikke planen er at han eller hun kommer til verden her. Hvad gætter du på?

Hvem bliver gudforældrende?

Traditionens tro, modsat hvad vi måske har tradition for, så er det ikke medlemmer af familien, der vælges som gudforældre. Ligesom Harry heller ikke er gudforælder til nogle af prins William’s 3 børn. Derfor er der bud på, hvem der i både Harry og Meghan’s omgangskreds, kunne være potentielle kandidater. Vi har samlet en liste med navnene herunder, ud fra deres tætte relation til både Harry og Meghan:

Jessica and Ben Mulroney, Misha Nonoo, Zoe and Jake Warren, Serena Williams, Lara and Tom Inskip, Amal and George Clooney, Markus Anderson, Sarah Rafferty, Patrick J. Adams, Priyanka Chopra, Daisy Jenks and Charlie Van Straubenzee, Benita Litt, Major Nicholas van Cutsem, Tom “Skippy” Inskip eller Guy Pelly

Hvad bliver navnet?

Harry og Meghan’s baby kommer snart til verden og selvom vi ikke får kønnet at vide inden, så er der store spekulationer i hvilket navn, det nye medlem af kongefamilien får. Både Harry og Meghan er selvfølgelig lykkelige for hvad enten det bliver en dreng eller en pige. Men måske har Harry alligevel en præference, når det kommer til kønnet. Til et af deres offentlige gøremål, kunne man høre en af de fremmødte fans råbe “jeg håber det bliver en pige”. Dette hørte Harry også, der svarede tilbage med “det gør jeg også”.

Da den nye baby er nr. 7 i rækken til tronen, giver det dem mere frihed, i forhold til at vælge et navn. Vi har samlet en liste af mulige navne på den lille ny. Her er alt fra traditionelle kongelige navne, brugt tidligere i rækken, til mere moderne navne fra familie træerne på både Harry og Meghan’s side. Tjek listen ud og find ud af, hvad du hælder til, samtidig kan du gætte på hvilket køn det bliver. Er du til de traditionelle eller mere moderne navneforslag..

Pigenavne:

Alice, Victoria, Mary, Isabella, Eleanor, Augusta, Rachel, Diana, Elizabeth, Alexandra, Doris, Gertrude, Ursula, Hyacinthe, Grace, Frances

Drengenavne:

Alexander, Arthur, Philip, Albert, Nicholas, Alfred, James, Thomas, Frederick, Charles, Edward, George, John, Alvin, Ralph, Lancelot, Boniface, Marmaduke, Oliver, Winston, Spencer

Hvor fødes det nye medlem?

Hvor det nye royale medlem bliver født, er der også spekuleret i. Kate fødte alle 3 børn på Lindo Wing of st Mary’s Hospital i Paddington, hvor også Diana fødte prins William og Harry. Der har dog været rygter om at Meghan ikke vælger samme hospital, men i stedet Frimley Park Hospital i Surrey. Dog blev der tilbage i februar rapporteret om det modsatte. Nemlig at Meghan faktisk går i fodsporene og vælger samme sted som Kate og Diana. Ja vi ved godt at rygterne taler for begge steder, men hvad tror du? Tror du at Meghan går i traditionernes fodspor eller skiller hun sig ud fra mængden af kongelige og vælger et andet sted. Hun er jo kendt for at bringe lidt moderne ind i kongehuset.

Hvad bliver fornavnet på Prins Harry & Meghan Markles første barn?

Tidsstempel: 02/05 2019 (kl. 18.14)
Diana
4.00
Allegra
7.00
James
9.00