Kalder alle Spice Girls fans: Det er officielt!

Det sker: Spice Girls smider en reunion tour i 2019. Hvis du har haft rottehaler som Baby Spice, øvet dine spark som Mel C og kunnet dansen fra ”Wannabe”, så skal du helt sikkert også oddse på, hvilken kunster, Spice Girls samarbejder med omkring en ny single.
Tror du på Adele, Ariana Grande eller måske Kanye West? Kom med dit bedste Spice Girls Odds her og SPICE UP YOUR LIFE!

Mød Bookmakerne

Spice Girls Reunion

JAAAAAA – pigerne er tilbage. Hvad enten du var ung eller barn i 90’erne, så har du sikkert på et eller andet tidspunkt danset og rystet bagdelen til pigegruppen Spice Girls. Det har vi i hvert fald. Og nu er de tilbage. Eller, fire ud af de fem piger er.

Tilbage til 1994

De fire af pigerne har nemlig besluttet sig for at tage på en reunion tour, hvor de i juni giver koncerter i UK. Og de har sat en ekstra koncert dag af i maj. Men som sagt er det kun fire af medlemmerne, du kan skråle “Wannebe” “Stop” og “Mama” sammen med. Touren bliver nemlig uden Victoria Beckham denne gang.

Fru Beckham har nemlig fokus på sin modekarriere, og ifølge rygtet er hun heller ikke direkte blevet spurgt, om hun ville være med. Om det bliver helt det samme uden Posh Spice, ja, det er der delte meninger om. Men det virker ikke som om, der er dårlig stemning mellem pigerne. Victoria har givet udtryk for, at tøserne nok skal lave nogle gode koncerter, og at nuværende og gamle fans nok skal få en god oplevelse.

Det nye femte medlem?

Og skulle pigerne alligevel mangle en, ja, så står der nogle kendte klar til at tage pladsen. Blandt andet har Jack Whitehall delt på Twitter, at han var klar til at træde til som erstatning for Posh. Adele postede også sin begejstring på Instagram med et skønt fanbillede af sig selv som lille, med væggen fyldt af Spice Girls plakater. Ja, vi kender og husker den tid.

Og som sagt var Whitehall og Adele ikke de eneste, der delte deres begejstring. På de sociale medier har de kendte delt begejstring og glæde. Og vi kan kun juble med. Vi er så klar.

Smid dine bedste Spice Girls Odds

Men hvem bliver det så, der skal akkompagnere Scary Spice, Sporty Spice, Baby Spice og Ginger Spice på en ny single? Der findes mange bad ass sngere og sangerinder, som ville gøre det godt med det britiske pigeband.

Kom med dit gæt på vores Spice Girls Odds og se, om du kender dine krydrede piger godt nok!

Kunstner til at samarbejde med Spice Girls på en ny single udgivet før d. 31/12 2019?

Tidsstempel: 01/05 2019 (kl. 14.17)
Adele
9.00
Ariana Grande
9.00
Ed Sheeran
11.00